Pronari i shtëpisë shkollë

Selim Bajrami

Shkollë e mesme

Shkolla e mesme profesionale "Luciano Motroni"

Viti shkollor

1991/1992 dhe 1994/1995

Përdorimi i shtëpisë sot

Tjetër

Gjendja e shtëpisë sot

E pandryshuar

Adresa

Rr. Halim Bytyqi, pn, Ortakoll, Prizren