Pronari i shtëpisë shkollë

Kasem Shala

Shkollë e mesme

Shkolla e mesme profesionale "Luciano Motroni"

Viti shkollor

1992/1993 dhe 1993/1994

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E renovuar

Adresa

Rr. Flamuri, nr. 110, 11 Marsi, Prizren