Pronari i shtëpisë shkollë

Hivzi Llalloshi

Shkollë e mesme

Shkolla e mesme profesionale "Luciano Motroni"

Viti shkollor

1990/1991 dhe 1991/1992

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E renovuar

Adresa

Rr. Behajdin Hallaqi, nr. 25, Bazhdarhane, Prizren