Pronari i shtëpisë shkollë

Ejup dhe Qerim Thaqi

Shkollë e mesme

Shkolla e mesme profesionale "Luciano Motroni"

Viti shkollor

1992/1993

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E pandryshuar

Adresa

Rr. Xheladin Hana, Ortakoll, Prizren