Pronari i shtëpisë shkollë

Fatmir dhe Nebi Kololli

Shkollë e mesme

Shkolla e mesme profesionale "Luciano Motroni"

Viti shkollor

1992/1993

Përdorimi i shtëpisë sot

Afarizëm

Gjendja e shtëpisë sot

E pandryshuar

Adresa

Rr. Besim Telaku, pn, Ortakoll, Prizren