Pronari i shtëpisë shkollë

Zenel Sallauka

Shkollë e mesme

Shkolla e mesme profesionale "Luciano Motroni"

Viti shkollor

1990/1991, 1991/1992 dhe 1992/1993

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E pandryshuar

Adresa

Rr. Leskovci, nr. 27, Bazhdarhane, Prizren