Pronari i shtëpisë shkollë

Isa Sallauka

Shkollë e mesme

Shkolla e mesme profesionale "Luciano Motroni"

Viti shkollor

1991/1992 dhe 1992/1993

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E pandryshuar

Adresa

Rr. Reshat Çoçaj, nr. 5, Bazhdarhane, Prizren