Pronari i shtëpisë shkollë

Shaban Veseli

Shkollë e mesme

Shkolla e mesme profesionale "Luciano Motroni"

Viti shkollor

1991/1992 dhe 1992/1993

Përdorimi i shtëpisë sot

Tjetër

Gjendja e shtëpisë sot

E pandryshuar

Adresa

Rr. Besim Telaku, nr. 36, Ortakoll, Prizren