Pronari i shtëpisë shkollë

SHKA Agimi

Shkollë e mesme

Shkolla e mesme profesionale "Luciano Motroni"

Viti shkollor

1991/1992, 1992/1993, 1993/1994, 1994/1995, 1995/1996, 1996/1997, 1997/1998 dhe 1998/1999

Përdorimi i shtëpisë sot

Institucion

Gjendja e shtëpisë sot

E pandryshuar

Adresa

Rr. Shaip Spahiu, Shadërvan, Prizren