Pronari i shtëpisë shkollë

Hysen Tyfekqiu

Shkollë fillore

Shkolla e mesme profesionale "Luciano Motroni"

Viti shkollor

1991/1992, 1992/1993 dhe 1993/1994

Përdorimi i shtëpisë sot

Afarizëm

Gjendja e shtëpisë sot

E renovuar

Adresa

Rr. Shaip Spahiu, nr.6, Shadërvan, Prizren