Pronari i shtëpisë shkollë

Ahmet Karaliu

Shkollë e mesme

Shkolla e mesme Ekonomike “Faik Konica”

Viti shkollor

1997/1998 dhe 1998/1999

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E renovuar

Adresa

Rr. Naim Beka, , Ferizaj