Pronari i shtëpisë shkollë

Tahir Maloku

Shkollë e mesme

Shkolla e mesme Ekonomike “Faik Konica”

Viti shkollor

1994/1995, 1995/1996 dhe 1996/1997

Përdorimi i shtëpisë sot

Afarizëm

Gjendja e shtëpisë sot

Nuk ekziston

Adresa

Rr. Naim Beka, , Ferizaj