Pronari i shtëpisë shkollë

Ismet Krasniqi

Shkollë e mesme

Shkolla e mesme Ekonomike “Faik Konica”

Viti shkollor

1992/1993, 1993/1994 dhe 1994/1995

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E renovuar

Adresa

Rr. Naim Beka, , Ferizaj