Pronari i shtëpisë shkollë

Sabit Krasniqi

Shkollë e mesme

Shkolla e mesme Ekonomike “Faik Konica”

Viti shkollor

1991/1992 dhe 1992/1993

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E pandryshuar

Adresa

Rr. Nerodimes, , Ferizaj