Pronari i shtëpisë shkollë

Rizah Mahalla

Shkollë e mesme

Shkolla e mesme Ekonomike “Faik Konica”

Viti shkollor

1992/1993, 1993/1994, 1994/1995, 1995/1996, 1996/1997, 1997/1998 dhe 1998/1999

Përdorimi i shtëpisë sot

Afarizëm

Gjendja e shtëpisë sot

Nuk ekziston

Adresa

Rr. Naim Beka, , Ferizaj