Pronari i shtëpisë shkollë

Qemajl Misini

Shkollë e mesme

Shkolla e mesme Ekonomike “Faik Konica”

Viti shkollor

1995/1996 dhe 1996/1997

Përdorimi i shtëpisë sot

Afarizëm

Gjendja e shtëpisë sot

E renovuar

Adresa

, , Ferizaj