Pronari i shtëpisë shkollë

Avdullah Ramadani

Shkollë e mesme

Shkolla e mesme Ekonomike “Faik Konica”

Viti shkollor

1995/1996, 1996/1997 dhe 1997/1998

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E renovuar

Adresa

Rr. Epopeja e Jezercit, , Ferizaj