Pronari i shtëpisë shkollë

Sami Krasniqi

Shkollë e mesme

Shkolla e mesme Ekonomike “Faik Konica”

Viti shkollor

1991/1992 dhe 1992/1993

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E renovuar

Adresa

Rr. Xhemshir Ugzmajli, , Ferizaj