Pronari i shtëpisë shkollë

Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe i Arkitekturës

Universitet

Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe i Arkitekturës

Përdorimi i shtëpisë sot

Institucion

Lexo Tregimin
Adresa

Rr. Zekeria Cana, Kodra e Diellit 2, Prishtinë