Pronari i shtëpisë shkollë

Shkolla fillore "Emin Duraku"

Administratë

Enti Pedagogjik i Republikës së Kosovës dhe Pleqësia e Arsimit

Periudha e përdorimit si shtëpi-shkollë

qershor 2023 - qershor 2023

Përdorimi i shtëpisë sot

Institucion

Gjendja e shtëpisë sot

E renovuar

Adresa

Rr. Abdullah Tahiri, Qyteti i Vjetër, Prishtinë