Pronari i shtëpisë shkollë

Mehmet Rexhepi

Administratë

Enti Pedagogjik i Republikës së Kosovës dhe Pleqësia e Arsimit

Periudha e përdorimit si shtëpi-shkollë

qershor 2023 - qershor 2023

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E renovuar

Adresa

Rr. Lord Bajroni, Muhaxherët, Prishtinë