Pronari i shtëpisë shkollë

Enti Pedagogjik

Administratë

Enti Pedagogjik i Republikës së Kosovës Dhe Pleqësia e Arsimit

Periudha e përdorimit si shtëpi-shkollë

qershor 2023 - qershor 2023

Përdorimi i shtëpisë sot

Gjendja e shtëpisë sot

Adresa

Rr. UÇK, Tophane, Prishtinë