Pronari i shtëpisë shkollë

Afrim dhe Albert Selimi

Shkollë e mesme

Shkolla e mesme e mjekësisë "Dr. Ali Sokoli"

Periudha e përdorimit si shtëpi-shkollë

shtator 1998 - mars 1999

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E renovuar

Adresa

Rr. Dervish Rozhaja, Aktash, Prishtinë