Pronari i shtëpisë shkollë

Afrim dhe Albert Selimi

Shkollë e mesme

Shkolla e mesme e mjekësisë "Dr. Ali Sokoli"

Periudha e përdorimit si shtëpi-shkollë

shtator 1994 - korrik 1995

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E shkatërruar

Adresa

Rr. Dervish Rozhaja, Aktash, Prishtinë