Pronari i shtëpisë shkollë

Ibush Bytyçi

Shkollë e mesme

Gjimnazi “Kuvendi i Arbërit”

Viti shkollor

1991/1992, 1992/1993, 1993/1994 dhe 1994/1995

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E renovuar

Adresa

Rr. Fazli Obrazhda, , Ferizaj