Pronari i shtëpisë shkollë

Muhamet Deliu

Shkollë e mesme

Gjimnazi “Kuvendi i Arbërit”

Viti shkollor

1992/1993 dhe 1993/1994

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

Nuk ekziston

Adresa

Rr. Nuhi Berisha, Lagja e Re, Ferizaj