Pronari i shtëpisë shkollë

Sadik Sadiku

Shkollë e mesme

Gjimnazi “Kuvendi i Arbërit”

Viti shkollor

1991/1992, 1995/1996 dhe 1996/1997

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

Nuk ekziston

Adresa

Rr. Sadik Sadiku, Lagja e Re, Ferizaj