Pronari i shtëpisë shkollë

Ali Bucaliu

Shkollë e mesme

Gjimnazi “Kuvendi i Arbërit”

Viti shkollor

1991/1992 dhe 1992/1993

Përdorimi i shtëpisë sot

Tjetër

Gjendja e shtëpisë sot

Nuk ekziston

Adresa

Rr. Hamdi Bucaliu, Lagja e Re, Ferizaj