Pronari i shtëpisë shkollë

Abdullah Ramadani

Shkollë e mesme

Gjimnazi “Kuvendi i Arbërit”

Viti shkollor

1995/1996, 1996/1997 dhe 1997/1998

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E renovuar

Adresa

Rr. Sadik Sadiku, Lagja e Re, Ferizaj