Pronari i shtëpisë shkollë

Aziz Rexhepi

Shkollë e mesme

Gjimnazi “Kuvendi i Arbërit”

Viti shkollor

1991/1992, 1992/1993 dhe 1993/1994

Përdorimi i shtëpisë sot

Tjetër

Gjendja e shtëpisë sot

E pandryshuar

Adresa

Rr.Sefë Kosharja, nr.28, Lagja e Re, Ferizaj