Pronari i shtëpisë shkollë

Jusuf Mehmeti

Shkollë e mesme

Shkolla e mesme e Tregtisë, Hotelierisë dhe Turizmit "7 Shtatori"

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E renovuar

Adresa

Rr. Bajram Shabani, Kalabria, Prishtinë