Pronari i shtëpisë shkollë

Nazif Krasniqi

Shkollë e mesme

Shkolla e mesme e Tregtisë, Hotelierisë dhe Turizmit "7 Shtatori"

Periudha e përdorimit si shtëpi-shkollë

shtator 1993 - korrik 1994

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E renovuar

Adresa

Rr. Gjon Serreqi, Kodra e Trimave 1, Prishtinë