Pronari i shtëpisë shkollë

Shkolla e mesme e bujqësisë "Abdyl Frashëri"

Shkollë e mesme

Shkolla e mesme e Tregtisë, Hotelierisë dhe Turizmit "7 Shtatori"

Periudha e përdorimit si shtëpi-shkollë

shtator 1993 - mars 1999

Përdorimi i shtëpisë sot

Institucion

Gjendja e shtëpisë sot

E pandryshuar

Adresa

Rr. 27 Nëntori, Kalabria, Prishtinë