Pronari i shtëpisë shkollë

Halil Reka

Administratë

Enti i Kosovës për botimin e teksteve dhe mjeteve mësimore-Libri Shkollor

Adresa

Rr. Gazmend Zajmi, Muhaxherët, Prishtinë