Pronari i shtëpisë shkollë

Hysen Luma

Administratë

Enti i Kosovës për botimin e teksteve dhe mjeteve mësimore-Libri Shkollor

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E renovuar

Adresa

Rr. Rexhep Mala, Aktash, Prishtinë