Pronari i shtëpisë shkollë

Pallati i Rilindjes

Administratë

Enti i Kosovës për botimin e teksteve dhe mjeteve mësimore-Libri Shkollor

Adresa

Rr. Dritan Hoxha, Lakrishtë, Prishtinë