Pronari i shtëpisë shkollë

Sali Murati

Shkollë e mesme

Gjimnazi "Aleksander Xhuvani"

Viti shkollor

1993/1994, 1994/1995, 1995/1996, 1996/1997 dhe 1997/1998

Përdorimi i shtëpisë sot

Afarizëm

Gjendja e shtëpisë sot

E pandryshuar

Adresa

Rr.Gryka e Llapit, Qershiat e Llapashticës, Podujevë