Pronari i shtëpisë shkollë

Ramadan Ymeri

Shkollë e mesme

Gjimnazi "Aleksander Xhuvani"

Viti shkollor

1991/1992 dhe 1992/1993

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E renovuar

Adresa

Rr. Prespa, , Podujevë