Pronari i shtëpisë shkollë

Azem Namani

Shkollë e mesme

Gjimnazi "Aleksander Xhuvani"

Viti shkollor

1993/1994, 1994/1995, 1995/1996, 1996/1997, 1997/1998 dhe 1998/1999

Përdorimi i shtëpisë sot

Afarizëm

Gjendja e shtëpisë sot

E pandryshuar

Adresa

Rr.Ali Ajeti, nr.235, Qeshmja e Azemit, Podujevë