Pronari i shtëpisë shkollë

Shefqet Lushaku

Shkollë e mesme

Gjimnazi "Aleksander Xhuvani"

Viti shkollor

1996/1997, 1997/1998 dhe 1998/1999

Përdorimi i shtëpisë sot

Tjetër

Gjendja e shtëpisë sot

Nuk ekziston

Adresa

Rr.Hakif Sheholli, Mercezi, Podujevë