Pronari i shtëpisë shkollë

Avdi Mehmeti

Shkollë e mesme

Gjimnazi "Aleksander Xhuvani"

Viti shkollor

1990/1991, 1991/1992, 1993/1994, 1994/1995, 1995/1996, 1996/1997 dhe 1997/1998

Gjendja e shtëpisë sot

E renovuar

Adresa

Rr. Sabit Kapiti, Lagja e Blakçorëve, Podujevë