Pronari i shtëpisë shkollë

Hamdi Neziri

Shkollë e mesme

Shkolla e mesme Teknike “Pjetër Bogdani”

Viti shkollor

1991/1992 dhe 1992/1993

Përdorimi i shtëpisë sot

Tjetër

Gjendja e shtëpisë sot

Nuk ekziston

Adresa

Rr. Haxhi Halili, Gaçkë, Ferizaj