Pronari i shtëpisë shkollë

Abaz Haliti

Shkollë e mesme

Shkolla e mesme Teknike “Pjetër Bogdani”

Viti shkollor

1991/1992, 1992/1993, 1993/1994, 1994/1995, 1955/1996, 1996/1997, 1997/1998 dhe 1998/1999

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E renovuar

Adresa

Rr. Ballkani, Ballkanit, Ferizaj