Pronari i shtëpisë shkollë

Abedin Ali Çerkini

Shkollë e mesme

Shkolla e mesme Teknike “Pjetër Bogdani”

Viti shkollor

1991/1992 dhe 1992/1993

Përdorimi i shtëpisë sot

Banimi

Gjendja e shtëpisë sot

E pandryshuar

Adresa

Rr. Rifat Berisha, , Ferizaj