Pronari i shtëpisë shkollë

Sahit Selmani

Shkollë e mesme

Shkolla e mesme Teknike “Pjetër Bogdani”

Viti shkollor

1991/1992, 1992/1993 dhe 1993/1994

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

Nuk ekziston

Adresa

Rr. Rifat Berisha, , Ferizaj