Pronari i shtëpisë shkollë

Fatmir Hasani

Shkollë e mesme

Shkolla e mesme Teknike “Pjetër Bogdani”

Viti shkollor

1990/1991, 1991/1992, 1992/1993, 1993/1994, 1994/1995, 1995/1996, 1996/1997, 1997/1998 dhe 1998/1999

Përdorimi i shtëpisë sot

Banim

Gjendja e shtëpisë sot

E renovuar

Adresa

, Ballkanit, Ferizaj