Pronari i shtëpisë shkollë

Selim dhe Sahit Shala

Universitet

Shkolla e Lartë Pedagogjike

Periudha e përdorimit si shtëpi-shkollë

mars 1992 - mars 1999

Adresa

Rr. Bajram Kelmendi, Dodona, Prishtinë