Pronari i shtëpisë shkollë

Muharrem Kashtanjeva

Shkollë fillore

Shkolla fillore “Konstantin Kristoforidhi”

Viti shkollor

1992/1993 dhe 1993/1994

Përdorimi i shtëpisë sot

Tjetër

Gjendja e shtëpisë sot

E pandryshuar

Adresa

Rr. 5 Vëllezërit, Neredime e Epërme, Ferizaj