Pronari i shtëpisë shkollë

Rizah Feriz Reka

Shkollë fillore

Shkolla fillore “Konstantin Kristoforidhi”

Viti shkollor

1992/1993, 1993/1994, 1995/1996, 1996/1997 dhe 1997/1998

Gjendja e shtëpisë sot

Nuk ekziston

Adresa

Rr. Adem Jashari, Neredime e Epërme, Ferizaj