Pronari i shtëpisë shkollë

Skender Ramadani

Shkollë fillore

Shkolla fillore “Konstantin Kristoforidhi”

Viti shkollor

1992/1993 dhe 1993/1994

Përdorimi i shtëpisë sot

Tjetër

Gjendja e shtëpisë sot

Nuk ekziston

Adresa

Rr. Adem Jashari, Neredime e Epërme, Ferizaj